New Weblog | Nieuws | Archief| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Nieuws | WiiWare officieel | Gepost door: Cubic X

WiiWare officieel

De PlayStation 3 en Xbox 360 hebben het beiden al een tijd: een plek waar je kleine, simpele spelletjes kan downloaden. Voor de Xbox 360 heten deze spellen Arcade spellen.

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat Nintendo met nieuwe kanalen zou komen, vandaag lijkt al ťťn kanaal bekend te zijn. Het gaat om een kanaal zonder officiŽle naam, maar voor het gemak noemen we hem even het "WiiWare kanaal". Op dit kanaal zouden spelletjes komen te staan die ontwikkeld zijn door grote en kleine studio's, ook kunnen er spellen op komen te staan die door mensen zijn gemaakt die het als hobby hebben. We moeten dus denken aan een soort arcade functie, net zoals de Xbox 360 heeft met zijn Live dienst. Nintendo gaat zich weinig met het proces van het ontwikkelen van de spellen bemoeien, ze controleren de spellen alleen op bugs en geven ze een leeftijds rating. Om de spellen te kunnen downloaden moet je zogenaamde Wii Points inleveren. Een prijs voor de spellen is nog niet bekend.

Het kanaal zou volgend jaar moeten verschijnen. Helaas is er een klein minpuntje; Nintendo heeft nog geen officieel bericht gegeven. Later vandaag zou Nintendo een officiŽle aankondiging doen, tot die tijd blijft het een gerucht. Natuurlijk houden we je op de hoogte van dit gerucht.

[update] Inmiddels is het WiiWare kanaal officieel aangekondigd door Reggie Fils-Aime. Het blijkt nu toch niet om een apart kanaal te gaan, het is een toevoeging voor het Wii-winkelkanaal.

  
Gast
Geplaatst op 27/06/2007


81.71.3.20
lijkt me wel geinig
Gast
Geplaatst op 27/06/2007


86.81.140.165
waarom stoppen ze nou geen kaarten in de doosjes of zoiets. dan kan je dingen downloaden als bonus.
Gast
Geplaatst op 28/06/2007
alexanderpas

85.149.120.16
het is geen nieuw kanaal, het is een toevoeging aan een bestaand kanaal... nl. het shopping channel... daar staat de button ook al...
Gast
Geplaatst op 28/06/2007
Jaja

83.247.97.173
Binnenkort wordt het mogelijk om Stars om te wisselen in Wii Points. Stars ontvang je bij Nintendo-producten als games (die van Nintendo afkomstig zijn) ťn consoles. Per game krijg je 250 stars, per console (of handheld) krijg je 500 stars. De verwachtig is dat je de stars 1 op 1 kunt inleveren voor Wii Points. Zo gaat het op dit moment in een aantal landen in ieder geval al wel.

Hmm.. maar wat moet ik met die 8000 stars dan gaan doen... :P :P :P
Gast
Geplaatst op 28/06/2007


86.81.140.165
ze zijn et met die kosten erg gaan uitbuiten.
Reageer op dit artikel

Naam: ip: 18.234.88.196
Login:
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Nog geen profiel? Maak er dan hier een aan!

Partners

   


Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers